Forside      Opgavetyper        Profiler         Opgaver      Artikler         Kontakt

 

   Kød, mælk og ost fra gamle nordiske husdyrracer

   Seminar på Borupgaard, Snekkersten, november 2009: New Nordic Food - from visions to realisations

      Posters med forslag til fremadrettede projektaktiviteter:

      - Kød, mælk og ost baseret på nordisk mangfoldighed

      - Naturpleje og produkter fra gamle danske kvægracer i Vesthimmerland

      Folder med situations beskrivelse og næste skridt:

       - Kød, mælk og ost fra gamle nordiske husdyrracer opvokset i nordiske fjeldområder, på heder, enge og overdrev

 

   Seminar på Gl. Estrup maj 2009:

     Seminar på Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup "Kød, mælk og ost baseret på nordisk mangfoldighed - husdyr i naturplejen"

     - program

     - praktiske informationer

    - deltagerliste

    - indlæg:

      Mat med merverdi - Bevarelse af gamle husdyrracer og biologisk mangfoldighed. Anna Gudrun Thorhalsdottir

      Kan beite i artsrikt fjell-landskab gi mat med merverdi? Marianne Østerlie

       Forslag til sertifisering af "nordisk mad med merverdi" Ann Norderhaug

      Respons på certificeringsoplæg ut fra erfaringer med kvalitetssystemer i landbruget. Gabriella Dånmark

      NordGens respons på sertifiseringsopplegg. Benedicte Lund

      Villsau på den norske vestkyst. Mons Kvamme

      Ålandsfåren, Maija Häggblom

 

Summary marts 2009: 

  Opsummering af projektet til Ny Nordisk Mad mats 2009

 

Handout om netværksprojekt august 2008:

     Kød, mælk og ost fra gamle nordiske husdyrracer - naturplejere på heder, enge og overdrev i norden (pdf)